This is photographer Jeroen Schokker

Welkom en bedankt voor je interesse!

Ik zal je snel wat meer over mijn werk als fotograaf vertellen.

Als fotograaf vertel ik verhalen, ik noem mijn werk ook wel ‘verhalende fotografie’. Met mijn beelden wil ik mensen inspireren en aanzetten tot actie. Met welk doel vraag je je misschien af?

In mijn ogen zijn wij als mensen de verbinding met de natuur verloren. Het is mijn missie als fotograaf om mensen weer dichterbij de natuur én dichterbij zichzelf te brengen. 

Ik fotografeer in opdracht van ondernemers en organisaties die betekenisvolle doelen hebben. Ik ga ervoor om samen een positieve impact te hebben op onze maatschappij en de natuur.

Mijn werk omvat portretten, reportages en uitgebreide storytelling opdrachten op locatie. De mens staat bij mij centraal. Ik geniet enorm van het ontmoeten van mensen en het vastleggen van mooie momenten. Creatief bezig zijn en samenwerken om een verhaal krachtig uit te beelden, dat is wat mijn werk zo mooi maakt!

Zou je willen samenwerken mail dan naar info@jeroenschokker.nl, bel of stuur een whatsapp naar +31 6 413 90 737. Je kan ook een bericht achterlaten op mijn site, ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte en laat je inspireren, schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!